BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 1.0 Layouts »
- Thanks sudi menjenguk blog aku yang tak seberapa ni -
- This is all about me, real me -
- Aku bukan orang yang hipokrit -
- So, ape yang aku tulis, itu lah aku -


-Jangan lupa LIKE sekali yer (^_^)-

Thursday, 17 November 2011

Tips untuk pengguna Yahoo Messenger (YM)

Kadang ade orang tu online tapi die invisible. So, Roy nak ja care nak tau yang die tu sebenarnye online ke tak. Hehe. Ikot langkah-langkah dibawah. :D

  1. Double klik dekat name yang korang nak check tu, nanti keluar lah chat window tu kan.
  2. Klik IMvironment button, pilih See All IMvironment, pilih Yahoo! Tools/Interactive Fun dan klik Doodle.
Dah buat? So, macam ni je nak tau. Kalau die betol offline, akan ada word "waiting for your friend to load Doodle". Kalau takde, korang hantar je, "Menyorok yeeee?". Hehe. Jangan lupe like dan komen yer. Follow lah blog Roy, kalau ade tips lagi, Roy akan share. :D


DAH ABESSS ! PE LAGI ? LIKE KALAU SUDI ! :D

0 comments: