BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 1.0 Layouts »
- Thanks sudi menjenguk blog aku yang tak seberapa ni -
- This is all about me, real me -
- Aku bukan orang yang hipokrit -
- So, ape yang aku tulis, itu lah aku -


-Jangan lupa LIKE sekali yer (^_^)-

Friday, 18 May 2012

Latest videos. (^_^)

Check out my latest video. Enjoy~ :D



DAH ABESSS ! PE LAGI ? LIKE KALAU SUDI ! :D

Thursday, 17 November 2011

Tips untuk pengguna Yahoo Messenger (YM)

Kadang ade orang tu online tapi die invisible. So, Roy nak ja care nak tau yang die tu sebenarnye online ke tak. Hehe. Ikot langkah-langkah dibawah. :D

  1. Double klik dekat name yang korang nak check tu, nanti keluar lah chat window tu kan.
  2. Klik IMvironment button, pilih See All IMvironment, pilih Yahoo! Tools/Interactive Fun dan klik Doodle.
Dah buat? So, macam ni je nak tau. Kalau die betol offline, akan ada word "waiting for your friend to load Doodle". Kalau takde, korang hantar je, "Menyorok yeeee?". Hehe. Jangan lupe like dan komen yer. Follow lah blog Roy, kalau ade tips lagi, Roy akan share. :D


DAH ABESSS ! PE LAGI ? LIKE KALAU SUDI ! :D

Wednesday, 19 October 2011

Sedar tak ade antara kite ni dah pon menjadi tunang orang? Read this :)

TENGOK , DENGAR DAN FAHAM !


Dah faham ke? So, dah ade antara kite yang dah pon jadi tunang orang. Tapi, kite tak tau. Menarik kan? Tapi, lelaki yang menyatakan hasrat tu biarlah ikhlas, jujur and perempuan yang bersetuju pon same. Mungkin ramai yang tak tau, ade yang dah tau, tapi Roy nak share je sebab Roy baru tau. Hehe. Kalau ade pape info menarik lagi, Roy akan share, so , jangan lupe follow yar :D

(^_^)


DAH ABESSS ! PE LAGI ? LIKE KALAU SUDI ! :D

Hidup Yang Kosong

Hidup kosong? Kenape kosong? Sebab aku rase aku hidup ni macam takde tujuan. Kenape? Yar, ape yang aku nak aku tak pernah nak dapat. Dah tak dapat, pastu aku kene tengok ape yang aku nak orang laen dapat, orang laen punye. Untok aku? Tengok je. Aku kejar macam nak gile, last2 aku ditinggalkan gile sorang2. Aku pon nak hepi macam orang laen, nak rase macam orang laen. Kenape aku tak pernah dapat? Hine sangat ke aku ni? Tak cukop lagi ke usaha aku? Ape agi aku kene buat kalau ape yang aku sikit pon die tak pandang. Bukan sebelah mate, tapi tak pandang langsong. Kalau lah mati tu tak sakit, kalau lah bunoh diri tak berdose, memang jujor aku cakap, aku lagi sanggup mati dari macam ni. Susah nye nak jumpe orang yang betol2 ikhlas dengan aku. Susah nak carik orang yang boleh janji dengan aku, takkan tinggalkan aku and tak kan biar aku sedih dan die betol2 tunaikan janji die. Aku ni memang untok diperbodohkan ke? Please. aku pon manusie biase. Jangan buat aku macam ni. :'(


DAH ABESSS ! PE LAGI ? LIKE KALAU SUDI ! :D

Sunday, 16 October 2011

Makan Nasik Minyak Jap Lagi ! :D


Hari ni akan berlangsungnya majlis persandingan akak sulung ku. Tapi bukan buat dekat rumah aku, buat dekat rumah nenek aku. Hari ni menjadi satu sejarah buat keluarga aku, bukan setakat ini majlis pertama dalam adik-beradik aku, tapi satu lagi sejarah tercipta bila pukul 10 semua dah bangun, rumah aku dah terang and lagu dah memekak. Kenape bangun pukul 10 pon sejarah? Sebab nye kat rumah aku ni pukol 1 - 2 gitu baru nak bangun, nak terang. Tapi aku tak, pagi dah bangun. Kalau terjage ar, tu pon tido balek. Hoho. Semue awal2 dah siap dah nak pergi tengok akak bersanding. Perot pon dah lapor, tak
sabar nak melantak puas2. Dengar2 ade buat pertandingan karaoke. Akak2 aku soh aku join. Tengok keadaan lah eh bile da kat sane. Harap2 majlis persandingan akak aku berjalan dengan lancar. Pape pon, SELAMAT PENGANTIN BARU! Moge kekal ke akhir hayat.



*Saje placing lepas akad nikah tak sabar nak tunggu bersanding :p





DAH ABESSS ! PE LAGI ? LIKE KALAU SUDI ! :D