BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 1.0 Layouts »
- Thanks sudi menjenguk blog aku yang tak seberapa ni -
- This is all about me, real me -
- Aku bukan orang yang hipokrit -
- So, ape yang aku tulis, itu lah aku -


-Jangan lupa LIKE sekali yer (^_^)-

Wednesday, 19 October 2011

Hidup Yang Kosong

Hidup kosong? Kenape kosong? Sebab aku rase aku hidup ni macam takde tujuan. Kenape? Yar, ape yang aku nak aku tak pernah nak dapat. Dah tak dapat, pastu aku kene tengok ape yang aku nak orang laen dapat, orang laen punye. Untok aku? Tengok je. Aku kejar macam nak gile, last2 aku ditinggalkan gile sorang2. Aku pon nak hepi macam orang laen, nak rase macam orang laen. Kenape aku tak pernah dapat? Hine sangat ke aku ni? Tak cukop lagi ke usaha aku? Ape agi aku kene buat kalau ape yang aku sikit pon die tak pandang. Bukan sebelah mate, tapi tak pandang langsong. Kalau lah mati tu tak sakit, kalau lah bunoh diri tak berdose, memang jujor aku cakap, aku lagi sanggup mati dari macam ni. Susah nye nak jumpe orang yang betol2 ikhlas dengan aku. Susah nak carik orang yang boleh janji dengan aku, takkan tinggalkan aku and tak kan biar aku sedih dan die betol2 tunaikan janji die. Aku ni memang untok diperbodohkan ke? Please. aku pon manusie biase. Jangan buat aku macam ni. :'(


DAH ABESSS ! PE LAGI ? LIKE KALAU SUDI ! :D

0 comments: