BLOGGER TEMPLATES AND MySpace 1.0 Layouts »
- Thanks sudi menjenguk blog aku yang tak seberapa ni -
- This is all about me, real me -
- Aku bukan orang yang hipokrit -
- So, ape yang aku tulis, itu lah aku -


-Jangan lupa LIKE sekali yer (^_^)-

Sunday, 16 October 2011

Makan Nasik Minyak Jap Lagi ! :D


Hari ni akan berlangsungnya majlis persandingan akak sulung ku. Tapi bukan buat dekat rumah aku, buat dekat rumah nenek aku. Hari ni menjadi satu sejarah buat keluarga aku, bukan setakat ini majlis pertama dalam adik-beradik aku, tapi satu lagi sejarah tercipta bila pukul 10 semua dah bangun, rumah aku dah terang and lagu dah memekak. Kenape bangun pukul 10 pon sejarah? Sebab nye kat rumah aku ni pukol 1 - 2 gitu baru nak bangun, nak terang. Tapi aku tak, pagi dah bangun. Kalau terjage ar, tu pon tido balek. Hoho. Semue awal2 dah siap dah nak pergi tengok akak bersanding. Perot pon dah lapor, tak
sabar nak melantak puas2. Dengar2 ade buat pertandingan karaoke. Akak2 aku soh aku join. Tengok keadaan lah eh bile da kat sane. Harap2 majlis persandingan akak aku berjalan dengan lancar. Pape pon, SELAMAT PENGANTIN BARU! Moge kekal ke akhir hayat.



*Saje placing lepas akad nikah tak sabar nak tunggu bersanding :p





DAH ABESSS ! PE LAGI ? LIKE KALAU SUDI ! :D

0 comments: